GündemManşet

AYDIN ÇELEBİ’DEN YENİ ORGANİZASYON

Bodrum-Aydın ÇelebiGeçtiğimiz ay Bodrum Moda Haftası kapsamında, ünlü mankenlerin katılımıyla Bahara Merhaba defilesi organizasyonu düzenleyen Aydın Çelebi şimdide engelliler yararına bir etkinlik düzenliyor.

Tüm gelir engellilere bağışlanacak olan konser&defile etkinliği 10 Mayıs Salı akşamı saat 20.00 de Antik Tiyatroda gerçekleştirilecek.

10-16 Mayıs günlerinde çeşitli etkinliklerin düzenlendiği Engelliler Haftası kapsamında gerçekleştirilecek olan programda Alişan, Tuğba Özerk ve Zeynep Mansur şarkılarıyla Antik Tiyatro’da sahne alacak.

Konserin hemen ardından ünlü mankenler, Özlem Yıldız, Elif Ece Uzun, Simge Tertemiz, Tuğba Karaca, Zeliha Çal, Fatma Yaman, Açelya Kartal, Alona Zeytun, Tatsiana Tsvikevich podyuma çıkacağı defile izleyenlerin beğenisine sunulacak.

Giriş ücretinin 30 TL olarak belirlendiği etkinlikten elde edilen tüm gelirin ilgili kurumlar vasıtasıyla engellilere bağışlanacağı duyuruldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu