EkonomiGündemManşet

BESİAD 5.İŞ DÜNYASI ZİRVESİ YAPILDI…

Bodrum Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği-BESİADBESİAD tarafından bu yıl beşincisi gerçekleştirilen 5.İş Dünyası Zirvesine 68 firma ve yaklaşık 100 iş insanı katıldı. Başkan Uğur İlhami Özden bu toplantıların temel amacının Bodrum’dan kazanılan paranın, yine Bodrumda kalmasına katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Bodrum Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği-BESİAD tarafından bu yıl beşincisi düzenlene İş Tanıtım Günlerine yoğun bir katılım oldu. 68 firmanın katıldığı toplantıya BESİAD üyelerinin yanında, üye olmayan 27 firma da yer aldı.

Dönüşümlü olarak yapılan ikili görüşmeler sonunda 68 firma da birbirleri ile tanıştılar. Toplantıya katılan iş insanları ve yöneticiler çok verimli bir toplantı olduğu konusunda görüş birliğine vardılar. Görüşmeler sırasında bir çok katılımcı iş insanı, iş bağlantısı yaparak sözleşme aşamasına geldiği dikkat çekti.

Bu yıl 5.si düzenlenen İş Tanıtım Toplantısının başarılı bir şekilde sürdüğünü ve katılımında oldukça yoğun olduğuna dikkat çeken Başkan Özden İş Dünyası Zirvesi ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı; “İş Tanıtım Günlerinin beşincisini gerçekleştirdik. Dördünden farklı olarak bu sefer dışarıdan gelen firmalara ağırlık verdik. BESİAD üyesi firmalar zaten bir çoğu birbirini tanıyor zaten. BESİAD’a üye olabilecek potansiyel firmalara da yer verdik. Katılım sayımız 60 firmanın üzerinde. Zaten bu sayı ile sınırlı tutmak zorundayız, çünkü gün ancak yetiyor. İlk turlarımızı bitirdik ve güzel dönüşler alıyoruz. Geçen sene de çok olumlu dönüşler almıştık. Amacımız Bodrum’da kaznılan paranın, Bodrum’da kalmasına katkı sağlamak. Bu gün İzmir ve İstanbul fiyatlarını, Bodrum’da da patron diyalogları olur ise aynı şekilde Bodrum’dan da temin edilebiliyor. Bütün amacımız buna vesile olmak. Olduğumuzu da düşünüyorum.”

2016 yaz sezonun sıkıntılı olacağını kaydeden bazı firmaların sahibi ve yöneticileri bu görüşmelerin çok yararlı olduğunu, bu günkü görüşmeler sırasında karşılıklı olarak milyon liralara ulaşan miktarlarda iş bağlantıları yaptıklarını da ifade ettiler.
Öğle yemeği için bir saatlik ara verilmesinin ardından ikinci oturum başladı. Akşam saatlerine kadar süren görüşmelerin oldukça verimli ve iş insanlarının da  oldukça memnun oldukları gözlendi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu