ÇevreGündemManşet

GECİKEN ÇALIŞMALAR VATANDAŞI İSYAN ETTİRİYOR

Yali_ciftlik_asfaltlama (2)Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Yalı Çiftlik Mahallesinde geçtiğimiz aylarda yenilenen içme suyu hatlarından sonra bir türlü bitirilemeyen yol vatandaşları çileden çıkardı.

Haziran ayı başından bu yana toz ve toprak nedeniyle camlarını açamadıklarını belirten vatandaşlar geciken asfalt dökme çalışması nedeniyle büyükşehir belediyesine tepki gösteriyor. Çalışmaların yaz boyunca devam etmesi nedeniyle Mahallelerine gelen az sayıda turistinde bu sene pek gelmediğini belirten mahalleli, su hatlarının yenilendiğini ancak bütün bir yazı toz içinde geçirdiklerini belirtiyor.

Son olarak çift şeritli olarak zift dökülen yollar nedeniyle araçlarının simsiyah olduğunu belirten Yalı Çiftlikliler çalışmaların bir an önce bitmesi için büyükşehir belediyesine defalarca telefon açtıklarını belirtirken, yol boyunca yapılan zift çalışmasının ardından önümüzdeki günlerde asfalt çalışmasının başlanacağı öğrenildi.

 

Muhabir: Mehmet Can MERAL

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu