GündemManşetSiyaset

BAŞKAN DEMİRALP “KILIÇDAROĞLU’NU MEDENİ OLMAYA DAVET EDİYORUM”

ak parti bodrum ilçebaşkanı çiğdem demiralpKemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sarf ettiği sözler üzerine AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, CHP liderini medeni olmaya davet etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nu hedef alarak söylediği sözler üzerine açıklama yapan AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp şunları söyledi “ Kılıçdaroğlu’nun Sayın Bakanımız Sema Ramazanoğlu’nu hedef alarak söylediği sözleri ahlak dışı ve seviyesiz olarak görüyor ve kınıyorum. Milletin temsil edildiği TBMM de bu seviyesiz konuşmaların yapılması, savunulması ve alkışlanması kesinlikle kabul edilemez. Sayın bakanımızın öncelikle anneliğine, kadınlığına ve siyasi kimliğine yapılan bu ithamları tüm kadınlarımıza yapılmış bir hakaret olarak değerlendiriyorum. Bakanımızın kişilik haklarına saldırmayı kendilerine hak gören zihniyeti kınıyor ve çağdaş bir Türk kadını olarak medeni olmaya davet ediyorum”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu