GündemManşetSpor

BODRUMSPOR’DA HEDEF PLAY-OFF

Bod ayvalikspor (9)Spor Toto 3. Lig 2. Gurup 34’üncü hafta mücadelesinde, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Ayvalıkgücü Belediyespor’u 2- 1 mağlup etti.
Karşılaşma boyunca hakemlerin çok sayıda ofsayt kararları tartışma yaratırken, B.B Bodrumspor’un ağlar ile buluşan iki topu da ofsayt kararı ile gol sayılmadı. Karşılaşmayı aralarından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon,  Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadonun’da yer aldığı yaklaşık bin kişi izledi.
Karşılaşmanın ilk önemli pozisyonda, dakikalar 21’i gösterdiğinde Bodrum Belediyesi Bodrumsporlu Celal’in verdiği pas ile topu önünde bulan Emrah Öztürk’ün, sol kanattan vurduğu sert şutu kaleci Emrullah uzanarak yakaladı.
Dakika 28’de Agah Oktay, Mümin’e verdiği pası Mümin’de Erhan’a verdi. Erhan da topla beraber kaleye yaptığı hücum sonunda çektiği sert şutu filelere göndererek B.B Bodrumspor’un ilk golünü attı.
Dakika 36’da Bodrumspor’un golcüsü Mümin sağ kanattan yakaladığı top’u kaleye doğru sürdü. Önce rakip kaleci Emrullah’ı çalımladı ardından topu boş kaleye vurarak ikinci golü atarak takımını rahatlattı.
Dakika 42’de Agah Oktay rakibinden kaptığı topu biraz sürdükten sonra Mümin ile ceza sahası dışında buluşturdu. Mümin’in attığı şut fileleri havalandırdı ancak hakem ofsayt gerekçesi ile golü vermedi.
Dakika 70’te tartışmalı bir pozisyondan sonra oluşan korner vuruşunu Ayvalıkgücü oyuncusu Eren Bodrumspor’un kalesine gönderdi. Bu golden sonra Ayvalıkgücü beraberliği yakalamak için bir süre etkili oynadı ise de ikinci golü atamadı.
Bu arada Bodrumun golcü oyuncusu Mümin yakaladığı çok güzel pozisyonların ikisi hakem tarafından ofsayt olarak değerlendirilmesi tartışma yarattı. Diğer bir pozisyonunda ise 6 pas içinde rakip kaleciyi de çalımlamaya çalıştıktan sonra yaptığı vuruşu az farkla auta gitti.
Dakika 81 de Serdar sağ kanattan Bodrumspor için etkili bir pozisyon geliştirdi. Ortasaha yayının kale tarafından yakaladığı topla beraber rakip kaleye doğru etkili bir şekilde geldi. Ancak ceza sahası içinden yaptığı vuruşu az farkla auta gitti.
Karşılaşma bu sonuçla 2-1, B.B Bodrumspor’un galibiyeti ile sonuçlandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu