GündemMagazinSpor

DEPLASMAN 60 SAYI FARK ATTILAR

Kırçiçeği Bodrum Basketbol takımıTürkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi (TKB2L) eleme grubunda yoluna devam eden Kırçiçeği Bodrum Basketbol takımı fark atmaya devam ediyor. İstanbul deplasmanından 60 sayılık fark ile çıkan Kırçiçekleri yeni transferleri ile de göz doldurdu.

TKB2L eleme grubunda Kırçiçeği Bodrum Basketbol rakiplerini bir bir devirerek yoluna devam ediyor. Kırçiçekleri İstanbul deplasmanında Bosna Basket takımı ile oynadığı maçı 45-105 kazanarak galibiyet serisini sürdürdü. İlk periyodu, 14 – 28 alan ve devreyi 31 – 52 kapatan takım 2. devrede savunması ile pota önünde duvar örerek rakibe sayı şansı tanımadı. Bosna Basket 3. periyotta 10, 4. periyotta 4 sayı bulabildi. 41 -79 biten 3. periyodun ardından maç 45 -105 sona erdi. 20 sayıyla Melek Bilge maçın en skorer ismi olurken, Dilek Özak 18, İrem Tulgar 15 sayıyla takımı sırtlayan isimler oldu.

Kırçiçeği Bodrum Basketbol takımı transfer ettiği üç yeni isimle kadrosunu güçlendirdi. Sezonda 1. lig takımlarından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Kulübünde oynayan ve Galatasaray altyapısında yetişen Belgin Onbaşı sezona yeşil beyaz forma ile devam edecek. Forvet olarak görev yapan 1982 doğumlu ve 1.78 boyundaki Onbaşı takımın son iki maçında görev aldı. 1. ligde bulunan Nevşehir Gençlik Spor Kulübünden 1989 doğumlu Esen Burcu Özdemir ise Bosna Basket maçında takımıyla birlikte ilk kez sahaya çıktı. Ankara kulüpleri altyapısında yetişen Özdemir guard olarak görev yapıyor. Son olarak Süper ligde mücadele eden Basketbolu Geliştirenler Derneği Spor Kulünden 1.91 boyundaki 1991 doğumlu Melis Dilara Kaya takıma katıldı.

Kırçiçeği Bodrum Bayan Basketbol takımı ligin favori gösterilen diğer bir takımı olan Becker 35 Albatros ile 3 Nisan Pazar günü saat 16.00’da karşılaşacak. Binnaz Karakaya Spor Salonunda oynanacak maçın oldukça çekişmeli geçmesi bekleniyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu