GündemManşetSağlıkSiyaset

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ TIP BAYRAMINI KUTLADILAR

ak-parti-bodrum-ilce-teskilati-1AK Parti Bodrum İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Bodrum Devlet Hastanesinde gerçekleşen ziyarete, İlçe Başkanı Macit Gündoğdu, Kadın Kolları Başkanı Fatoş Eraslan, yönetim kurulu üyelerinden; Yener Çelik, Adalet Mutahare Öncü, Ömer Özmen, Mustafa Uslu ve Necmettin Kızılkaya katıldı. Ziyarette Başhekim Asistanı Kamuran Tabak’ta hazır bulundu.

Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Oğuz B. Şahin AK Parti heyetini odasında kabul etti. Şahin “Biz sizleri her zaman yanımızda görüyoruz zaten. Bugünde bizim yanımızda yer aldığınız için kendi ve personelim adına çok teşekkür ederim. Zor şartlarda çalışıyoruz. Sizlerin de şartlarımızı kolaylaştırmak için elinizden geleni yaptığınızın farkındayız.” dedi.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Gündoğdu, “İnsanlık adına yaptığınız bu kutsal hizmette zaman zaman çok zor şartlar altında çalıştığınızı biliyoruz. İnsan hayatı çok kıymetli. Yaşatmak, sağlıkla yaşatmak için mevcut imkanlarla en iyisini yaptığınıza her zaman şahit oluyoruz. Allah her zaman yardımcınız olsun. Bizlerde elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

Ziyaret çalışanların görev yerlerinde ziyaret edilmesiyle son buldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu