GündemManşetSpor

TROFELERDE FİNAL YAPILDI

CFM Soğutma ve Otomasyon ana sponsorluğunda ve Milta Bodrum Marina işbirliği ile Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından düzenlenen Cfm – Bayk Kış Trofesi VII. Ayak ve Bayk Trio Trofe IV. Ayak yarışları 25-27 Mayıs tarihinde gerçekleştirildi.

Rekabetin ve beklentilerin dorukta olduğu her iki Trofede de son hazırlıklar tamamlanmasıyla, Cuma günü Trio Trofe ile başlayan final yarışı İçmeler mevkii – Kurtburnu – Çelebi Adası – Karada Boğazı –Bodrum rotasında son bulurken, Trofe boyunca planlanan tüm yarışların yapılabilmesi sonucunda, ekipler bir kötü puanlarını derecelendirmede atmaya hak kazandılar. Sonuçların aynı gün açıklandığı 2018 Bayk Trio Trofesinde kupa töreni Pazar günü Cfm-Bayk Kış Trofesi kapanış gecesinde gerçekleştirildi.

Cumartesi günü final heyecanı bu sefer de Cfm-Bayk Kış Trofesi katılımcıları için start almıştı.
Hafta sonunda tek yarış yapabilen ekipler Kurtburnu Mevkii start – Karaada – Kızılburun Mevkii Finiş olarak 2018 serisini sonlandırdı.

Pazar akşamı Milta Bodrum Marina sit alanında gerçekleştirilen ihtişamlı kapanış töreninde Trofe kupaları sahipleriyle buluşurken, tüm seri boyunca yarışlara katılan tekne dümencileri de teşekkür madalyalarıyla onurlandırıldı. Canlı müzik eşliğinde geceyi geç saatlere kadar devam ettiren ekipler 2019 yılı Bayk Kış Trofesi için şimdiden sözleştiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu