EğitimGündem

BODRUM BELEDİYESİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR

is sagligi ve guvenligi egitimi (16)Bodrum Belediyesi personeline yönelik “İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimleri devam ediyor. 6 Haziran’a kadar sürecek olan eğitimlere 684 personel katılıyor.

Bodrum Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği hizmetlerini yürütmek üzere, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve ilgili mevzuatı uyarınca Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü bünyesinde kurulan İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi, konularıyla ilgili eğitimlerini sürdürüyor.  Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları, müdürler, birim sorumluları ile memur, işçi ve sözleşmeli olmak üzere toplam 684 kişinin katıldığı eğitim toplantılarında, tamamı belediye personelinden oluşan 6 kişilik ekip bilgilendirme yaparak ilgili konularda eğitimler veriyor.

Bodrum Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün planladığı eğitim ve bilgilendirme toplantılarına katılan 684 çalışan, 09 Mayıs – 06 Haziran 2016 tarihleri arasında hazırlanan program kapsamında 23 gruba ayrıldı. Eğitimlerde iş yeri hekimi Dr. Doğan Özkan, yardımcı sağlık personeli Kerim Günaydın, sivil savunma uzmanı Mukadder Yurtışığı, A grubu iş güvenlik uzmanları Abidin Türkoğlu ve Esat Kaplan ile C grubu iş güvenlik uzmanı Ahmet Acar görev alıyor.

Umurca Mahallesi’nde bulunan Bodrum Belediyesi Kademe Alanında başlayan eğitim ve bilgilendirme toplantıları; Bodrum Belediyesi merkez bina, Turgutreis Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi, Ortakent’teki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Yalıkavak’taki Fen İşleri Müdürlüğü ile Mumcular Karaova Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam edecek.

Tüm eğitimlerin sonunda ise sınava tabi tutulacak olan katılımcılara eğitim sertifikası verilecek.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu