GündemMagazinSpor

GLOBAL RUN 3.KEZ START ALACAK

glabol run 2016Bodrum’da bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Bodrum Global Run 2016 koşusu için Bin kontenjanla sınırlı kayıtlar alınmaya başlandı.

Toplanma merkezinin yine Bodrum Cruise Port olduğu yarışlar için internet sitesi üzerinden kayıtla alınmaya başlanırken  bu yıl katılacak sporcu sayısının Bin kişi ile sınırlı olduğu olduğu belirtildi. 18­30, 31­40, 41­50, 51­60 ve 61 üstü yaş kategorilerinde yapılan yarışmada 40 ila 60 lira arası kayıt ücreti alındığı öğrenildi.

16 Nisan Cumartesi günü sabah saat 11.00 itibari ile Bodrum Cruise Port’ta yer alan yarış merkezimizde Sporcu kiti teslim masaları açılacak. 17 Nisan’da başlayacak koşunun güzergahının Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Caddesi, Neyzen Tevfik Caddesi, Liman yolu ve Tepecik Camii yolu olduğu belirtildi. Ayrıca engelli sporcular için bu yıl özel kategori düzenlendiği kaydedildi.

Yarışmanın finalinde Cruise Port’da düzenlenecek ödül töreninde ilk üç dereceye giren sporculara ödül ve sürpriz hediyeler verileceği belirtildi. Bodrum Global Run 2016’da elde edilen gelirlerin ilk iki yarışta olduğu gibi sivil toplum kuruluşlarına aktarılacağı açıklandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu