GündemManşetSpor

YALIKAVAK HENTBOL TAKIMI… YOLA DEVAM…

Yalıkavak Spor KulübüTürkiye Hentbol Federasyonu (THF) Bayanlar 1. Liginde mücadele veren temsilcimiz Yalıkavak Spor Kulübü kazandığı son maç ile ligde kalmayı garantiledi.

22 hafta boyunca güçlü ve köklü kulüplerin bulunduğu ligde mücadele veren Yalıkavak Spor Kulübü, ligin son maçında Ayyıldız Spor Kulübü ile Binnaz Karakaya Spor Salonunda karşılaştı.

Önceki gün oynanan mücadeleye çok tutuk başlayan temsilcimiz hucümda yapmış olduğu hatalar neticesinde ilk devreyi Ayyıldız Spor Kulübü karşısında 10-12 geride kapattı. İkinci yarıya yapmış olduğu sert defansla ve hızlı hücumlarla öne geçmeyi başaran genç hemtbolcüler bu üstünlüğünü maç sonuna kadar devam ettirerek güçlü rakibi karşısında mücadeleden 34-22 gibi farklı skorla üstün ayrılmayı başardı.

Almış olduğu bu galibiyetle, Altay – Kastamonu Atsan Koleji maçının sonucunu beklemeden temsilcimiz Yalıkavakspor, Ayyıldız hentbolspor kulübü ve Altay’ın önünde ligi bitirip Bodrum’u 2016-2017 bayanlar hentbol 1 Liginde temsil etme hakkını devam ettirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu