AsayişGündemManşet

GÜVENLİK GÜÇLERİ GEÇİT VERMEDİ

Bodrum-Göçmen KaçakçılığıBodrum’dan Yunanistan’ın Kos Adasına geçmek isteyen bir grup göçmen ve onlara organizatörlük eden bir kişi güvenlik güçlerinin başarılı çalışması sonrasında yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, sabaha karşı Ortakent-Yahşi sahiline getirilen 22 sığınmacı onları Kos Adasına götürmek üzere kıyıda bekleyen tekneye binmek üzereyken yakalandılar. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ve Sahil Güvenlik ekiplerinin ortak çalışması ile yakalanan göçmenler Bodrum Limanına getirildi. Burada işlemleri tamamlanan kaçaklar Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Kaçakları yasadışı yollardan Kos Adasına götürmek üzere kıyıda beklediği tespit edilen “Sarı Peri” isimli sürat tekneside Sahil Güvenlik botu tarafından Bodrum Limanına çekildi.

Olayla ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında bir kişinin gözaltına alındığı ve KOM Büro Amirliğinde sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu