Manşet

Bodrum ÇYDD’de Yeni Görevlendirme

Başkanlığa, Ulusoy Seçildi

 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi 25 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirdi. Şubeden yapılan açıklama şöyle:

“Olağan Genel Kurulumuz sonunda yaptığımız görev dağılımı aşağıdaki gibidir;

Yönetim Kurulu (asil) : Başkan Meltem Ulusoy, Başkan Yardımcısı Ülker Türker, Sayman Nilgün Cangır, Yazman Gülhan Karatay, Üye Meral Saraçbaşı, Üye Aysun Höbek, Üye Aylin Özüdoğru

Yönetim Kurulu (yedek): Jilda Ulumeriç, Serap Gökalp, Nursel Erkmen, Ayşın Gündaş, Deniz Güneş, Zerrin İntepe, Dicle Altınsoy

Bodrum’da 31 yıldır Atatürk devrim ve ilkeleri ışığında yetişecek yeni nesiller için binlerce öğrenciye eğitim bursu verdik. Bundan sonra da çalışmalarımıza aynı inanç ve hızla hep birlikte devam edeceğiz. Bu çalışmalarda bizlerden desteğini esirgemeyen tüm kişi, kurum ve kuruluşlara bir kez daha çok teşekkür ediyoruz.

Bu mesajla  6 Şubat Kahramanmaraş depremiyle yaşadığımız büyük felaket nedeniyle herkese başsağlığı ve dayanma gücü diliyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, özellikle Bodrum’a gelen depremzede öğrenciler için elimizden geldiğince eğitim desteği vererek yaralarına bir parça da olsa merhem olmaya çalıştığımızı belirtmek istiyoruz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu