AsayişGündemManşet

155’DE ACİL ÇAĞRI MERKEZİNE DÂHİL OLDU

muğla 112 acil çağrı merkezi112 Acil Çağrı Merkezi’nde önceki gün itibariyle İl Emniyet Müdürlüğü “112” numaralı hat üzerinden çağrı almaya başladı.

İl Acil Çağrı Hizmetleri Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda kararlaştırıldığı üzere, 10 Kasım 2015 tarihinden bugüne kadar; İl Emniyet Müdürlüğü,  Sahil Güvenlik Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü, İtfaiye, AFAD, Doğa Koruma ve Milli Parklar ile Orman birimleri tek numara altında hizmet vermeye başladı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nün 112 Acil Çağrı Merkezi’nde faaliyete geçmesi törenine, Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Kamil Karakaya ve İl Emniyet Müdürlüğü personeli katıldı.

112 Acil Çağrı Merkezi’nin bugün itibarıyla yönetmelikte yer verilen bütün kurumlar ile hizmet vermeye başladığını belirten Muğla Valisi Amir Çiçek, “Ülke genelinde hizmet vermekte olan 21 adet 112 Acil Çağrı Merkezi’nden biri de ilimizde başarı ile hizmete alındı. Gerek sürekli ikamet eden hemşerilerimizin gerekse de yerli ve yabancı konuklarımızın “tek numara” üzerinden acil yardımı tüm kurumlardan aynı anda alması artık ülkemizde son dönemlerde yerleşen “insanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturunun ve insana verilen değerin en önemli göstergesidir. Bu süreçte görev alan çalışma arkadaşlarımı kutluyor, vatandaşlarımıza ve konuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Avrupa Birliği üyesi ve aday ülkelerde, 11.2 gününü 112 günü olarak kutlanması vesilesiyle çağrı merkezimizde çalışan arkadaşlarımızın günlerini kutlar, başarılar dilerim” dedi.

İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ise, “112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğümüzle koordineli bir şekilde çalışmaları yürütmekteyiz. Çağrı merkezinde görevli olan personelimizin deneyimli arkadaşlar tarafından oluşmaktadır.  Asayiş olaylarının azaldığı huzurlu bir Muğla için çalışıyoruz” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu