EkonomiGündemManşet

BODRUMLUNUN EL EMEĞİ BOĞAZ SULARINDA

Roda Yat Tersanesi sahibi Orhan DinçFuarda satılan Bodrum yapımmı motoryat Boğaz suları ile buluştu.

Geçtiğimiz Şubat ayında İstanbul’da düzenlenen Avrasya Boat Show’da Bodrumlu Roda Yat Tersane 2 adet Bodrum yapımı ahşap motoryat ile katılmıştı. Fuarda Ünlü iş adamı Yalçın Sabancı’ya satılan Perla 52 isimli Lobster tarzı motoryat İstanbul Boğazın da suya indirildi. Günlük kullanım amacı ile satın alınan ahşap motoryat şimdiden boğazın gözdesi oldu.

17 m. boyunda, 4,94 m. enindeki, baş ve kıç pervanesi olan, jeneratör,navigasyon, klima, tv ve 2 x 500  beygir gücünde 26 knot hıza ulaşan İstanbul boğazı ve Marmara denizinde dolaşmaya başlayan lüks motoryat oldukça beğeni alıyor.

Roda yat, Dünya denizlerinde de oldukça rağbet gören lobster ve benzeri sınıf lüks motoryatlar ile farklı pazarlara açılmayı hedefliyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Roda Yat Tersanesi sahibi Orhan Dinç, “son dönemlerdeki ekonomik çalkantılar bizi farklı pazarlara yöneltti. Çeşitli global fuarlarda yaptığımız temaslar sonucunda Bodrum el işçiliğini öne çıkaracak, çevreci ve yeni teknolojilere uygun ürünlerle dünya pazarlarında aktif olmayı hedefliyoruz” diye konuştu

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu