GündemMagazin

TATİLEDE PAİNTBAL HEYECANI

Bodrum-paintbalBodrum Liseler arası Paint Ball müsabakası yarıyıl tatilinin ilk haftasında öğrencilere adrenalin dolu anlar yaşattı.

Fun Town Yahşi – Park, Yarımada genelindeki okullardan gelen öğrenciler arasında Paintball turnuvası düzenledi. Turnuvaya 50 kişilik 11. ve 12. Sınıf öğrencisi katıldı. Organizasyon sorumlusu Can Demir ve Muğla ili öğrenci başkanı Ulaş Genç tarafından tertiplenen maçlar öncesinde 7 takım halinde yarışan genç öğrencilere PaintBall kuralları hakkında bilgiler verildi.

Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda galip gelenler ödüllendirildi. 7 takımın mücadele ettiği turnuvada birincilik ve ikincilik kupasını Bodrum Uğur Anadolu Lisesi alırken, üçüncülük kupasını Marmara Koleji takımı kazandı.

Turnuva sonunda açıklama yapan Fun Town Organizasyon sorumlusu Can Demir “ Çok beğenilen turnuvayı ilerleyen tarihlerde tekrar düzenleyeceğiz. Burada amaç sömestre tatili boyunca öğrencilerimizin ve gençlerimizin sportif faaliyetlerde ve müsabakalarda dostluk içinde yarıştıklarını görmektir. Diğer zamanlarda da Bodrum Yarımadasındaki 7’den yetmişe herkes ile Go_kart, RC ( Model araba yarışları), ve diğer aktivitelerimizle de ağırlamaya devam edeceğiz. Bütün öğrenci katılımcılara bizim tesisimizi seçtikleri için ayrı ayrı teşekkür ederiz” dedi.

Muğla ili öğrenci başkanı Ulaş Genç ise bir strateji oyunu olan Paintball sayesinde öğrenci arkadaşlarının takım ruhu oluşturarak başarıya ulaşmalarının önemine değinerek; “Burada, bugün  özveri ve paylaşım duygularıyla yeni dostlukların kurulmasını amaçladık. Ayrıca Paintball turnuvası ile yoğun sınav temposu içinde bulunan sömestre tatilindeki öğrencilerin eğlenerek daha iyi motive olmalarını da sağladık” dedi.

Turnuva sonunda, kazanan takımlara kupa ve madalyaları verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu