GündemHayatManşet

BÜYÜKLERE SAYGI PROJESİ SÜRÜYOR

buyuklere saygi projesi (3)“Şimdi Sıra Bizde!” sloganıyla Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan “Büyüklere Saygı Projesi” kapsamında vatandaşların evlerine yapılan ziyaretler sürüyor.

Bodrum Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdiği projede, program dahilinde 75 yaş ve üstü vatandaşlar evlerinde ziyaret ediliyor. Yapılan ziyaretlerle büyük mutluluk duyduklarını ifade eden vatandaşlar; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a, belediye yetkililerine ve belediye ekiplerine düşünceli davranışları ve gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

Bodrum Belediyesi ekipleri, Mumcular ve Güvercinlik bölgesinin ardından ziyaretlerine Çiftlik Mahallesi’nde devam etti. Bu güne kadar toplam 800 vatandaşa ziyarette bulunan ekipler, hazırlanan küçük hediyeleri de kendilerine takdim etti. Bodrum Belediyesi sağlık görevlilerinin de bulunduğu ziyaretlerde vatandaşların tansiyon vb. sağlık ölçümleri yapıldı, herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığı öğrenildi.

“Büyüklere Saygı Projesi” kapsamında Bodrum ilçe genelinde bölge bölge tespit edilen 5565 vatandaş ziyaret edilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu