GündemManşetSpor

POTANIN KIRÇİÇEKLERİNDEN KOLAY GALİBİYET

kircicegi-bodrum-basket-7Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Kırçiçeği Bodrum Basket, sahasında, Kocaeli temsilcisi İzmit Belediyespor’u 24 sayı farkla yenerek play-off öncesi puanını 63’e çıkardı.

Kırçiçeği Bodrum Basket lig sıralamasında 7. sırada bulunan İzmit Belediyespor ile Gümbet, Binnaz Karakaya Spor Salonunda karşılaştı. Bodrumlu basketbolseverlerin ilgi gösterdiği maçta, 4 periyodu da önde kapayan Kırçiçekleri kolay bir galibiyete daha aldı.

Karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren oyunun kontrolünü elinde tutan Kırçiçekleri periyodu 23-15 önde bitirdi. İkinci periyodun son 4 dakikasında içeriden ve dışarıdan arka arkaya sayılar bulan Kırçiçekleri ilk yarıyı 42-33’lük skorla tamamladı.

İkinci yarıda kazanma direnci kırılan İzmit Belediyespor, ilk yarı ürettiği sayının yarısına ulaşabildi. Selby, Nihan ve Şenay’la 46 sayı üreten Kırçiçekleri 3. Periyodu 59-36 önde tamamlayarak maçı da 74-50 kazandı.

Shayann Raquel Selby (20 sayı-5 ribaund), Nihan Anaz (14 sayı-3 ribaund), Şenay (12 sayı-4 ribaund) ve Melek Bilge (8 sayı-11 ribaund) Kırçiçeği’nde öne çıkarak galibiyete katkı sağladılar.

İzmit Belediyespor’dan Witney Edwina Jones (12 sayı-10 ribaund) ve Deniz Doğan (12 sayı) ile performans sergilediler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu