AsayişGündemHayatManşet

GENÇ AVUKAT GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Menteşe ilçesindeki trafik kazasında, iki motosikletin çarpışması sonucu sürücülerden, Şehit Jandarma Teğmen Altuğ Pek’in babası Mehmet Pek ve Bodrum’un tanınmış ailelerinden olan Uslu ailesinin ferdi stajyer avukat Mehmet Uslu hayatını kaybetti.

Muğla-Yatağan Karayolu Salihpaşalar mevkisinde, Mehmet Uslu yönetimindeki 48 BC 755 plakalı motosiklet ile Mehmet Pek’in kullandığı plakasız motosiklet çarpıştı. Kaza sonrası iki motosiklet de yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra durabildi.

Kazada ağır yaralanan Pek, yapılan müdahaleye rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Mehmet Pek’in cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Mehmet Pek’in 12 Kasım’da Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde teröristlerce şehit edilen Jandarma Teğmen Altuğ Pek’in babası olduğu öğrenildi.

Yaralanan diğer sürücü Mehmet Uslu ise 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Uslu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza sonrası olay yerine Vali Amir Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu gelerek bilgiler aldı.

“GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ”

Stajyer avukat için öğle namazı sonrasında cenaze töreni düzenlendi. Bodrum Adliye camindeki törene, Uslu ailesinin yanı sıra, yakın arkadaşları, bazı siyasi parti temsilcileri ile Bodrum Baro Temsilcisi Avukat Cavidat Özyiğit ve çok sayıda vatandaş katıldı.

25 yaşındaki stajyer avukat, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında gözyaşları içinde Bitez Mezarlığında toprağa verildi. Stajyer avukatın aile fertlerinin güçlükle ayakta durdukları gözlendi.

12 Kasım’da Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde teröristlerce şehit edilen Jandarma Teğmen Altuğ Pek’in babası Mehmet Pek ise Menteşe’de son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze töreni sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bodrum Baro Temsilcisi Avukat Cavidat Özyiğit, genç bir avukatı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Kendisiyle bir kaç gün önce tanıştığını ifade eden Karaöz, “Kendisini perşembe günü görmüştüm. Çocuklarımız yaşında. Daha yaşayacağı uzun ömür vardı. Allah başta ailesi olmak üzere herkese sabır versin. Çok zor bir durum. Tüm avukatlara ve avukat camiasına baş sağlığı diliyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu