GündemManşetSpor

BEŞİKTAŞ’TA BURUK KUTLAMA

Bodrum Beşiktaşlılar DerneğiTürkiye’nin ilk futbol kulübü olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK)’nün 113. kuruluş yıldönümü son dönemde yaşanan terör saldırıları nedeniyle buruk kutlandı.

Bodrum Beşiktaşlılar Derneği tarafından organize edilen gecenin yoğun ve coşkulu bir kalabalıkla gerçekleşmesi bekleniyordu. Fakat önceki gün Taksim’de meydana gelen terör saldırısı nedeniyle buruk bir şekilde kutlandı.

Hem Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Antalyaspor’la karşılaşan Beşiktaş’ın maçını izlemek hem de takımlarının 113. kuruluş yıldönümünü kutlamak için Mezetba Restoran’da biraraya gelen Beşiktaşlılarda gece boyunca sessizlik hakimdi.

Geceye evsahipliği yapan Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Macit Oğuzata “18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 101. yıl dönümünü kutluyorum ve şehitlerimiz saygıyla ve rahmetle anıyorum” diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“19 Mart Beşiktaşımızın 113. kuruluş yıldönümü, derneğimizin de 13. kuruluş yıldönümü. Son günlerde yaşadığımız üzücü olaylar neticesinde Türk Halkı olarak çok üzgünüz. Bugün çok coşkulu geçmesini planladığımız bir yemeğimiz olacaktı. Fakat malum Taksim’deki üzücü olay nedeniyle bugünkü eğlencemizi iptal ettik. Çünkü oradaki insanların yerine kendimizi koyuyoruz ve çok üzülüyoruz” dedi.

Terör olayları nedeniyle büyük panik yaşayan topluma da mesaj veren Oğuzata şu ifadeleri kullandı:

“Ben bugün işim gereği İzmir’deydim. İzmir’in sokaklarının bomboş olması beni çok ürküttü. Terör olaylarının buna sebebiyet vermemesi lazım. Hepimizin inadına, sokaklarda dayanışma içerisinde olması lazım. Bunun karşısında dimdik durmamız lazım. Biz Beşiktaş Ailesi olarak bunu burada yapmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadar,  imkanlarımız dahilinde, bu mesaj adına ne verebiliyorsak vermeye çalışıyoruz. Bu vesileyle saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz, ailelerine de sabırlar diliyoruz. Söyleyecek çok fazla birşey bulamıyorum çünkü günün anlam ve önemi bu olayla değerini kaybetti” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu