GündemManşetMekan

OASİS’TEN ÖĞRETMENLERE EĞLENCE DOLU BOWLİNG HEDİYESİ!

“Oasis Bodrum Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi, bilginin kaynağı olan öğretmenlere bu öğretmenler gününde keyifli zaman geçirmelerini sağlayacak bir hediye hazırladı.

20-24 Kasım 2019 tarihleri arasında öğretmenler gününe özel düzenlenen kampanya kapsamında Oasis danışma noktasına başvuran ilk 150 öğretmene, tek kişilik bowling bileti hediye edildi!”

Her mevsim alışverişin en güzel halinin yaşandığı Oasis Bodrum Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi, geleceğimizin mimarı olan öğretmenlere özel hediye bowling kampanyası düzenledi. Öğretmenler gününe özel sunulan kampanya kapsamında, 20-24 Kasım 2019 tarihleri arasında, alışveriş merkezini ziyaret eden ve öğretmen kartı ile Oasis danışma noktasına başvuru yapan ilk 150 öğretmene, tek kişilik bowling bileti hediye edildi. Hediye biletlerini teslim alan öğretmenler, Bodrum’un tek bowling kafesi olan Oasis Bowling’de oyun oynarken ara tatilin tadını doyasıya çıkardı. Hediye biletler, 31 Aralık 2019 tarihine kadar geçerli olmaya devam edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu