ManşetSiyaset

Özdemir Bodrum’da Ziyaretlerde Bulundu

Ecz. Özdemir’den Bodrum Sağlık Vakfı’na Ziyaret

 

İYİ Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Özlem Özdemir, saha çalışmalarına ve ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

İYİ Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Özlem Özdemir dünkü programı kapsamında, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti. Sonrasında ise Bodrum Sağlık Vakfı Başkanı Numan Balaban ve vakfın bir önceki başkanı İbrahim Akkaya ile bir araya geldi.

“Kadınların, iş ve siyaset hayatında aktif olmaları ülkenin geleceği için çok önemli”

İYİ Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Özlem Özdemir, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Ecz. Özlem Özdemir, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ile aday adaylığı sürecinde yürüttüğü çalışmaları hakkında kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede özellikle kadın haklarına yönelik projelerinden bahseden Özlem Özdemir, Bodrum’un özgün değerlerinin korunması için büyük bir çaba sarf edeceklerini ayrıca dile getirdi.

Başkan Kocadon ise Özdemir’e başarılar dileyerek, kadınların iş ve siyaset hayatında daha aktif olmalarının ülkenin geleceği açısından son derece önemli olduğuna vurgu yaptı.

Görüşmeye, Ecz. Özlem Özdemir’in de kurucusu olduğu Güneşin Kadınları Bodrum Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nden Şükriye Çadırcı ve Hakan Karabulut katıldı. Özdemir, “Güneşin Kadınları Kadın Kooperatifi’’ projesi sayesinde ekonomik özgürlüğünü kazanan kadınların, hukuken sahip oldukları hakları daha iyi öğrenip bu haklara sahip çıkabilecek kadar güçleneceklerini ifade ettiği konuşmasında “Bu şekilde ekonomik şiddetin sona ereceğine; devamında ise cinsel, fiziksel ve psikolojik şiddete karşı kadınlarımızın direnç gösterip kendilerini daha kolay savunacak duruma geleceklerine inanıyorum. Yasal haklarına sahip çıkan, emeğine-ekmeğine, ekonomik özgürlüğüne sahip çıkan kadınlarımız güçleneceklerdir. Ve bu kadınlarımızın yetiştirdiği çocuklar mutlu, güvenli ve sağlıklı bir ortamda büyüyerek kendilerine, ailelerine, vatana-millete faydalı bireyler olabileceklerdir. Güneşin Kadınları Kadın Kooperatifi ekonomik güçlenmenin yanında orta ve uzun vadede farklı sosyal getirileri olacak bir proje olarak planlanmıştır.” dedi.

İYİ Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Özlem Özdemir, dün gerçekleştirdiği Bodrum Ticaret Odası ziyaretinin ardından Bodrum Sağlık Vakfı Başkanı Numan Balaban ve bir önceki başkan İbrahim Akkaya ile bir araya geldi.

Görüşmede Bodrum Sağlık Vakfı’nın çalışmaları hakkında bilgi alan Özdemir, öğrencilerle de sohbet etme imkanı buldu. Kendilerine gösterdikleri zarif ev sahiplikleri için teşekkür eden Özdemir, “Çocuklarımız, gençlerimiz, geleneksel aile yapımız bizler için çok büyük anlam ifade ediyor. Çocuklarımız sağlıklı ve mutlu bir ülke ortamında güven içinde yetişmeyi hak ediyorlar, bunu sağlamak en büyük hedefimiz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu