GündemKültür SanatManşet

KRAFT YAŞAM FESTİVALİ SONA ERDİ

Bu yıl ikincisi düzenlenen Kraft Yaşam Festivali, Bodrum’un markasına değer kattı. Festivale katılan binlerce misafir, keyifli bir hafta sonu yaşadı.
Bodrum’un yerel değerlerini öne çıkartmayı hedefleyerek, Mustafa Yavaş ve Meral Kurt’un öncülüğünde kurulan “Kraft Yaşa” ekibi tarafından Bodrum Belediyesi’nin ve Bodrum Ticaret Odası’nın destekleri ile gerçekleşen festival, renkli görüntülere sahne oldu. Üreticiler ile tadım, Beer Yoga, Serdar Güler Cyr Wheels, Ethernal Flames Fire Show etkinlikleri ve gün içerisinde gerçekleşen oyunlar nefesleri keserken, akşamları ise konserler ziyaretçileri coşturdu. “Ajda&Aura”, “The Ayılar”, “Alican Demirtaş” ve “Superbad” in sahne aldığı konserlerin öncesinde ve sonrasında Dj Emre Öğütçü’nün performansı büyüledi.
Zanaat ürünleri, yerel içecekler ve el işi ürünlerinin sunulduğu festivalde ilginç workshoplar da düzenlendi. Usta Doktor ile bira kasası çakan misafirler, denizde Haute Board eğitimine katıldı. Organizasyonda, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen 8 yerel içecek firması 29 çeşit bira sunarken, yiyecek stantlarında tadımlar yapıldı.
Kraft Yaşam Festivalinin her geçen yıl daha keyifli olduğunu ifade eden Mustafa Yavaş, “Bu işi gerçekleştirebilmek için bizleri teşvik eden Belediye Başkanımız Ahmat Aras’a, Ticaret Odası Başkanımız Mahmut Kocadon’a, sponsorlarımıza ve tabii ki misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz. Çok keyifli bir hafta sonu geçirdik. Katılımcılarımızın ve misafirlerimizin de eğlendiğini gördük. Yerel üreticilerin desteklendiği bu tür keyifli ve eğlenceli organizasyonların, Bodrum’a değer kattığını düşünüyorum. Umuyorum önümüzdeki süreçte de böyle etkinlikler artarak devam eder” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu