ManşetSiyaset

Milletvekili Gökcan: “Söz Değil, Eser Ürettik”

Gökcan, Çalışmalarını Anlattı

 

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, seçimler nedeniyle TBMM Genel Kurulu’nun kapanması dolayısı ile açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Gökcan yaptığı açıklamada; TBMM’de 27. Dönem 6. Yasama yılının Son Genel Kurulunu tamamladıklarını belirterek, bu yasama döneminde “Ülkemiz ve Muğlamız için önemli işler yaptık” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan açıklamasında şunları kaydetti.

“Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 5 yıldır Muğla’mız, Milletimiz ve kıymetli hemşerilerimiz için çalıştık.

Dünya ekonomisindeki daralmalara ve pandemi sürecine rağmen, büyüme kaydeden sayılı ülkelerin arasına girdik.

Özellikle savunma sanayiinde yerli ve milli atılımlar yaptık. Muhalefetin yapamazsınız dediği ilk yerli otomuzu yaptık. Söz değil, eser ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz. Gerek yatırım gerekse hizmetler konusunda çok başarılı işlere imza attık. Son 5 yılda Muğlamıza  tam 35 milyar TL tutarında yatırım kazandırdık. Muğla’mıza son 21 yılda 50 milyar TL tutarında yatırım yaptık. Yasama Döneminde de son 5 yılda tam 35 milyar TL tutarında yatırımı hemşerilerimizin hizmetine kazandırdık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve tüm Bakanlarımıza Muğla’mıza verdikleri destekler için minnettarız.

Cumhur İttifakı olarak seçimlerden yine başarı ile çıkacağız…

Bir tarafta Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan, diğer tarafta ise girdiği bütün seçimleri kaybetmiş, Millet İttifakı ortaklarına göre bile kazanamayacak aday olan bir Kemal Kılıçdaroğlu var. Sonucu baştan belli olan bir seçim…Yamalı bohça misali 6’lı mı, 7’li mi olduğu tartışılan, daha kendilerini bile yönetmekten aciz olan Millet İttifakı’nın kendi içindeki kavgalarına inat, Cumhur İttifakı olarak seçimlerden yine başarı ile çıkacağız. İnşallah 28. Dönemde de kıymetli hemşerilerimizin teveccühü ile çok daha güzel işler yapacağız. 14 Mayıs seçimleri Muğla’mıza,  ülkemize ve milletimize hayırlı olsun… Türkiye Yüzyılı İçin   Durmak Yok Yola Devam…”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu