ManşetSpor

Bodrum’un Gururu Oldular

Balkan Şampiyonası’nda Birincilik Madalyası Kazandılar

İstanbul’da başlayan Balkan Masterlar Atletizm Şampiyonası’nın ilk gününde Bodrumlu atletler Fatma Anter ve Fehime Özkan 3 Balkan Şampiyonluğu 1 ikincilik kazandı.

Atletizm Federasyonu tarafından İstanbul Ataköy Atletizm Salonu’nda bugün başlayan 7. Balkan Masterler Atletizm Şampiyonası’na 14 ülkeden 430 atlet katıldı.

Yarışmaya Bodrum’dan katılarak Türkiye’ye temsil eden 58 yaşındaki Fatma Anter 400 metrede 1. Ve 60 metrede Romen atletin ardından 2. Ciliği elde ederken 84 yaşındaki annesi Fehime Özkan ise 60 metre ve 400 metre yarışmalarında Balkan Şampiyonluğu’nu elde etti. Fehime Özkan 400 metrede 1.53 derecesi ile kendisine ait olan 2.12’lik Türkiye rekorunu 19 saniye daha geliştirerek yeni Türkiye Rekoru’nun sahibi oldu. Bodrumlu sporcuları ilk tebrik eden Bodrum’da yaşayan ve yarışmaları büyük heyecanla izleyen yazar Ayser Özbulut oldu.

Yarışmalara yine Bodrum’dan katılan 73 yaşındaki Mehmet Yavuz Vural 7. Oldu. Fatma Anter ve Fehime Özkan yarın 200 metre yarışmalarında, Mehmet Yavuz Vural ise 3000 metrede mücadele edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu