AsayişGündemManşet

KAYMAKAMDAN 171.YIL KUTLAMA MESAJI

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet GödekmerdanBodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ın Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Polislerin 171 yıldır zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin mesai yaptıklarını ifade eden Kaymakam Gödekmerdan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak amacıyla 1845’te ‘Polis Nizamnamesi’ ile kurulan Türk Polis Teşkilatımız, 171 yıldır zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin mesai yapmaktadır.

Kurulduğu tarihten bugüne kadar suçluların yakalanması, suçların önlenmesi ve aydınlatılması görevlerinin yanı sıra kamu düzeninin sağlanması için de üstün bir görev anlayışı ile çalışan teşkilat mensubu tüm personelimiz, gelişen teknolojiyi yakından takip ederek kendilerini sürekli olarak geliştirmekte, bilgi ve beceri ile donanmış olarak görevlerini ifa etmektedirler.

Türk Polis Teşkilatımız vatandaşlara karşı hoşgörülü ve güler yüzlü bir tutuma sahip olması sebebiyle diğer ülkelerin polis teşkilatlarına göre ayrı bir kıymeti ve önemi vardır. Teşkilatımız, dünyanın çeşitli bölgelerinde eğitim ve güvenlik anlamında önemli görevler üstlenmekte, vatandaşlarımızla el ele vermek suretiyle toplumda huzur ve barış ortamını tesis ederek, devlet ve millet arasındaki ilişkileri güçlendirmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Polis Teşkilatımızın 171. Kuruluş Yıldönümünü ve 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyor, görevi başında şahadete erişen tüm güvenlik görevlilerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyor ve halen görev başında olan personelimize aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu