Manşet

Botav Yönetim Kurulu Toplandı

Londra Fuarı Görüşme Konuları Arasındaydı

 

Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Yönetim Kurulu toplantısı, Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aras başkanlığında gerçekleşti.

Bodrum Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aras ile Yönetim Kurulu Üyelerinden Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, Denizciler Derneği Başkanı Erol Erdoğan, TÜRSAB Bodrum BYK Başkanı Yüksel Aslan, Milta Bodrum Marina Müdürü Seher Çalı, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz katıldı.

Toplantıda, Bodrum’un doğal güzelliklerini, çeşitliliğini dünyaya tanıtmak, Bodrum’a gelecek turist sayısını artırmak için 2022-2023 yıllarında yurt içinde, yurt dışında düzenlenecek ve Bodrum stantları ile katılım sağlanacak olan turizm fuarları belirlendi. Ayrıca ekim ayında BOTAV, Bodrum Belediyesi ve paydaşların iş birliği ile Bodrum’da gerçekleşecek “Bodrum Turizm Formu” için yapılan çalışmaların hazırlıkları değerlendirilirken kasım ayında Bodrum olarak katılım sağlanacak “WTM Londra Fuarı” için hazırlıklar ve planlamalar görüşüldü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu