Kültür SanatManşet

Bodrum Mavisi Tadında Söyleşiler

Bodrum Belediyesi Yazar ve Gazetecileri Halkla Buluşturuyor

 

Bodrum Belediyesi, kültür etkinliklerine devam ediyor. Birbirinden değerli yazar ve gazetecileri, Bodrum Belediye A.Ş. organizasyonuyla belediye kafelerinde vatandaşlarla buluşturuyor.

Bodrum Belediyesi’nin, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında “Bodrum Mavisi Tadında Söyleşiler ve İmza Günleri” adıyla yaptığı ilk etkinlik, yazar ve gazeteci Deniz Zeyrek ile Akif Beki’nin, 13 Ağustos Cumartesi günü saat 19:00’da Bodrum Belediye A.Ş. Türkbükü Kafe’de gerçekleşen söyleşisi ile başladı.

Türkbükü Kafe’de yoğun bir katılım ile gerçekleşen söyleşide, Türkiye gündeminde yer alan önemli konular konuşuldu. Sohbet havasında geçen söyleşi, vatandaşlar tarafından ilgi ile dinlendi. Deniz Zeyrek ve Akif Beki’nin yazdığı kitaplar okurlar tarafından büyük ilgi gördü. Söyleşi sonunda Zeyrek ve Beki kitaplarını okurları için imzaladı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, belediye kafelerinde gerçekleştirilen kültür ve sanat etkinlikleriyle, Bodrum’u herkesin yaşayabileceği bir kent konumuna getirmek için çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Belediye kafelerinde halkla açık olarak gerçekleşecek söyleşilere tüm vatandaşlarını davet etti.

Bodrum Belediyesi önümüzdeki günlerde; Murat Ağırel, Pelin Batu, Mine Söğüt, Barış İnce, Fatih Yaşlı, Ceyda Karan, Latife Tekin, Levent Gültekin, Can Coşkun, Özlem Özdemir, Evrim Şencan, Ayşen Şahin ve birbirinden değerli sürpriz isimleri Bitez, Yalıkavak, Gümüşlük ve Trafo Kafe gibi diğer mahallelerinde bulunan belediye kafelerinde halkla buluşturacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu