HayatManşet

“Beyaz Gece’24”ü Tanıttılar

 

Sevginin, dayanışmanın, birlik olmanın gecesi “Beyaz Gece” öncesi, Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu tarafından Bodrum Mandalin Sound’da bir basın toplantısı düzenlendi.

Birlik olma ve dayanışmanın gücünü hissetme amacıyla hayata geçirilen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Beyaz Gece”; 28 Mayıs’ta, Bodrum Mandalin Sound’da, sürprizler, ikramlar ve Sibel Tüzün’ün canlı performansıyla gerçekleşecek. Protokol, iş, sanat ve siyaset camiasından yüzlerce konuk, koşulsuz sevgiyi, saflığı ve dayanışmayı temsil etmek için geceye beyaz kıyafetlerle katılacak.

“Biz kocaman bir aileyiz.“

Toplantının açılış konuşmasına tüm basın mensuplarına teşekkür ederek başlayan Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Numan Balaban, şunları ifade etti: “Bodrum Sağlık Vakfı 28 yaşında! 200’den fazla öğrencisi, 100’den fazla gönüllüsü ve 30 çalışanı ile biz kocaman bir aileyiz. Vakfımız her geçen sene büyüyor, kendini geliştiriyor ve yeniliyor. Vakfımızın ihtiyaçlarına, amaçlarına ve hedeflerine yönelik projeler üretiyor ve etkinlikler düzenliyoruz. Geleneksel hale gelen ve önemli etkinliklerimizden biri olan 4. Beyaz Gece’yi bu sene 28 Mayıs’ta Bodrum Mandalin’de düzenleyeceğiz. Bildiğiniz gibi bilet satışından elde edilen gelir, vakfımızın ihtiyaçları ve eğitim gören özel gereksinimli bireyler için harcanacak. Bu etkinlik için bizlere her sene olduğu gibi mekanını açan Sevgili Atilla Serttaş’a ve Bodrum Mandalin çalışanlarına, başta ana sponsorumuz Aktif Bank olmak üzere, Rüzgar Beton ve Ege Grup & Pukka’ya, Ara Collection, Best Deri, Espri Alüminyum, Momo Güzellik Hizmetleri, Tokgöz Teknik İzolasyon, Kuzey Harita Mühendislik’e çok teşekkür ediyorum. Yiyecek – içecek ve hizmet sponsorlarımız Bodrum Mandalin, Bodrium Otel, Club Müskebi, Eskiceshme Otel, Foodroom, Bodrum Çikolata, Bekiroğlu, Pirim Gıda, Yunuslar Karadeniz, Diaego ve medya sponsorlarımız CAD Reklam, Ekin Ofset, Digiboard, Smart Outdoor, Bodrum Wedding, Leo Creative ve Nokta Ses Işık Sistemleri’ne, vakfımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz adına yürekten teşekkür ediyorum.“

“BSV, Bodrum’un Gururudur.“

Vakfın yönetim kurulu üyelerinden Hülya Kocadon’un konuşmasıyla devam eden toplantıda Kocadon, “Özel gereksinimli çocuklarımızın desteğe ihtiyacı var. Bizler her yıl gerçekleştirdiğimiz bu gece için çok heyecanlıyız. BSV sadece bizlerin değil, hepimizin vakfı, Bodrum’un ve Türkiye’nin gururudur.“ şeklinde konuşarak, herkesi bu hareketin bir parçası olmaya davet etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu