AsayişManşetSiyaset

MHP’den Yalıkavak’taki Sloganlara Sert Tepki

Bilgili: “Atatürk’ün Kemikleri Sızlıyor!”

 

Yalıkavak’da dün yapılan Nevruz kutlamalarında PKK ve terörist başı sloganları atılmasına MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi çok sert tepki gösterdi.

Birçok partinin bir araya gelip Yalıkavak’ta düzenledikleri Nevruz kutlamalarında çok sayıda PKK ve terörist başı Abdullah Öcalan sloganları atıldı. Bu duruma MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, çok sert tepki gösterdi. Asırlardır kutlanan Nevruz’un bir Türk Bayramı olduğunu hatırlatan İbrahim Bilgi, Nevruz’u bahane ederek bölücü emellerini dile getirenlerin sonsuza kadar yok olmaya mahkum olduğunu belirtti.

Yalıkavak’ta dün gerçekleşen etkinliğin HDP başta olmak üzere bazı partilerin organizasyonu olduğunu söyleyen İbrahim Bilgi, “Ekmeklerini yedikleri, suyunu içtiği vatana başkaldıran kanı bozuklar, dün Yalıkavak’ta yine iş başındaydı. İğrenç emellerinin sloganlarını attılar. Ne acı ki bizleri çok şaşırtan bazı kişiler de bu etkinlikte yer aldı. Hatta bazıları sloganlara eşlik etti. Birkaç fazla oy ya da birkaç fazla makam almak uğruna Türk Milleti’ni aşağılayan, tüm bu rezilliklere seyirci kalan kanı bozukların bu milletle bir ilgisi yoktur. Atatürk’ün ve şehitlerimizin kemikleri bu kanı bozuklar yüzünden sızlıyor. Metehan’dan Atatürk’e 5000 yıllık Türk Milleti, geçmişte olduğu gibi bugün de bu iğrenç dili kesip atar. Bu ülkeyi bölmek isteyenler ve onlara birkaç fazla makam kazanmak için çanak tutanların onurları olmadığını çok iyi biliyoruz. Ama bunlarda azıcık onur kırıntıları kalsa bile bu ülkenin ekmeğini yemez, suyunu içmezler. Türk Milleti geçmişte olduğu gibi bugünde buna izin vermeyecektir. Hayalleriniz boşunadır. İnşallah kendi pisliğinizde boğulursunuz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu