EkonomiGündemManşet

ÇİN HEYETİ MUĞLA’DA…

IRF_4552Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükleçisi Yu Hongyang, Vali Civelek’i ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere işadamlarından oluşan bir heyetle Muğla’ya gelen Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükleçisi Yu Hongyang, Muğla Valisi Esengül Civelek’i ziyaret etti.

Ziyarette yaptığı açıklamada Türkiye Çin İşletmeleri Derneği’nin yıllık toplantısını Bodrum’da gerçekleştirdiklerini, toplantının verimli geçtiğini, Muğla’da bulunmaktan mutlu olduğunu dile getiren Büyükelçi Yu Hongyang, 2018 yılının Çin’de Türkiye Turizm Yılı olarak belirlendiğini ifade etti.

Muğla’nın turistik bir kent olarak dikkat çektiğini aktaran Büyükelçi Yu Hongyang, Muğla’ya daha fazla Çinli turistin gelmesini arzuladıklarını belirterek, turizm, altyapı, enerji, tarım, madencilik gibi her türlü alanda işbirliği yapmaya hazır olduklarının altını çizdi.

Yaptığı açıklamada Büyükelçi Yu Hongyang ve beraberindeki heyeti Muğla’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Civelek, heyete Muğla hakkında bilgi verdi.

 

Muğla’nın turizm, tarım ve madencilik kenti olduğunun altını çizen Vali Civelek, Çin Halk Cumhuriyeti ile ülkemiz arasında var olan ekonomik, sosyal, kültürel ilişkilerin geliştirilmesinin, güçlendirilmesinin önemli olduğunu belirtti.

 

Vali Civelek’in konuşmasının ardından heyette bulunan işadamları temsil ettikleri sektörler hakkında Vali Civelek’e bilgi verdi.

 

Toplu fotoğraf çekiminin ardından heyet Valilikten ayrıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu