EkonomiManşet

Belediye Personeline Promosyon Müjdesi

Personelin Bir Bölümü Yapı Kredi Bankasından ;Maaş Alacak

 

Bodrum Belediyesi ile Yapı Kredi Bankası Karya Şubesi arasında promosyon protokolü imzalandı. Promosyon kapsamında belediyenin 624 personeline maaş promosyonu ödenecek.

Bodrum Belediyesinin, kadrolu personelin maaşlarının yatırılacağı banka ve kadrolu personele ödenecek 2022-2025 sürecini kapsayan promosyon miktarının belirlenmesi amacıyla yapılan ihaleyi, en yüksek maaş promosyonu ödemeyi teklif eden Yapı Kredi Bankası Karya Şubesi kazandı.

Yapı Kredi Bankası Halikarnas Şube Müdürü Tijen Burnukara ile protokolü imzalayan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, kadrolu personele yapılacak promosyon ödemesinin Nisan ayı maaş ödemesiyle birlikte yapılacağını belirterek, “Personelimize hayırlı olsun. Yakın zamanda Personel A.Ş. ve Bodrum Belediye Gıda A.Ş. personellerimize de sevindirici haber vereceğiz” dedi.

Öte yandan ekonomide yaşanan darboğaz ve enflasyonun yüksek olması dolayısıyla promosyon bedelinin tamamının personele dağıtılacağı, belediyeye ayni yada nakdi herhangi bir fayda sağlanmayacağı ifade edilirken, kadrolu personele yapılacak promosyon ödemesinin, 15 Nisan tarihinde yapılacak maaş ödemesiyle birlikte tek seferde yapılacağı belirtildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu