AsayişManşet

3 Zanlı Tutuklandı

Bodrum'da Uyuşturucu Operasyonu

 

Bodrum’a uyuşturucu ile giren araç, ilçe girişinde narkotik polisince durdurulmaya çalışıldı. Kovalamaca sonucu yakalanan otomobildeki 3 kişi gözaltına alınırken 750 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri bir operasyona daha imza attı.  Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmalar kapsamında İstanbul ilinden Bodrum’a yüklü miktarda uyuşturucu madde getireceği bilgisini alan Narkotik Grup Amirliği ekipleri, şüpheli aracı ilçe girişinde durdurulmaya çalıştı.

Dur ihtarına durmayan araç ile narkotik ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sonucu yakalanan araçta yapılan aramada 750 gram skunk maddesi ele geçirildi.

Araçta bulunan M.H.Ö., C.K. ve F.Ç. uyuşturucu madde ticareti yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alındı. Şahısların emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi ve 3 şüphelide tutuklandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu