EkonomiManşet

BESİAD’dan Finansal Okuryazarlık Eğitimi

BESİAD Eğitimlere Devam Ediyor

 

İş insanlarının sosyalleşmesi, örgütlenmesi ve iş dünyasına yönelik geliştirme faaliyetlerinde bulunmak amacıyla kurulan BESİAD, 24 – 25 Martta finansal okuryazarlık eğitiminin 2.’ni gerçekleştirdi.

12.Dönem başkanı Neslihan Nazlıoğlu “ Dünyada ve Türkiye’deki ekonomik belirsizliğe karşı birde ülkemizde yaşanan deprem ile zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bireysel ve kurumsal olarak desteğimizi sağladık ve sağlamaya da devam ediyoruz. Bodrum döviz ve turizm sektörü anlamında önemli kentlerimizdendir. Dolayısıyla bu zorlu süreçler Bodrum iş Dünyasını da etkileyecek görünüyor. Bu kapsamda iş dünyasına finansal okuryazarlık eğitimi ile sermaye piyasası araçlarına yatırım yapan yatırımcıların bilinçlendirilmesi finansal ürün seçeneklerine erişim kanallarının artırılması, işletmelerinin bilançolarının okunması ve analiz edebilme farkındalığının oluşturulması amaçlandı. Bu eğitimde kurumsal üyemiz olan Yatırım Menkul Değerler Aş’ ye ve Yukademy Eğitmenleri, Adnan Menderes Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Kaderliye, ve Arş Gör. Kemal Özdemir’e destek ve işbirlikleri için teşekkür etti.

Sözlerini ‘’BESİAD her dönem olduğu gibi bu dönemde Bodrum ve İş dünyasına değer üreterek ve fark yaratmaya devam ediyor’’ diyerek tamamladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu