AsayişManşet

5 İlçede Tefecilik Operasyonu

11 Şüpheli Gözaltına ALındı

 

Muğla, Bodrum, Fethiye, Ortaca, Marmaris ve Milas Cumhuriyet Başsavcılıkları nezdinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımız koordinesinde, Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce İl Merkezi, Bodrum, Fethiye, Ortaca, Marmaris ve Milas ilçelerimizde “TEFECİLİK” suçuna yönelik yürütülen projeli ve münferit çalışmalar tamamlanarak 13.01.2022 tarihinde yapılan eş zamanlı operasyonda tefecilik suçunu işleyen (11) şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Operasyonlarda yapılan ev ve işyeri aramalarında; (69) adet senet, (48) adet çek fotokopisi, (2) adet icra dekontu, (14) adet boş senet, (1) adet borçlandırılmış mağdurların isimlerinin yazılı olduğu ajanda ve birçok mağdurun isimlerinin bulunduğu not defterleri ve çeteleler ele geçirilmiştir.

TCK.241 Tefecilik Yapmak suçundan yakalanarak gözaltına alınan (11) şüpheli Müdürlüğümüzde işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edilecektir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu