ÇevreGündemHayatMagazinManşet

Tatlıtuğ Çiftinden Bodrum’da Anlamlı Destek

Kıvanç ve Başak Tatlıtuğ'dan Belediye Rehabilitasyon Merkezi’ne Ziyaret

 

Bodrum Belediyesi’ni ziyaret eden ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer Tatlıtuğ, Bodrum’da sokak hayvanlarına yönelik düzenlenecek projelere destek vermek istediklerini söyledi.

Yaşamlarının bir bölümünü Bodrum’daki evlerinde sürdüren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi stil danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ, Bodrum Belediyesi Veteriner İşler Müdürlüğü Turgutreis Rehabilitasyon Merkezi ziyaretleri sonrasında Bodrum Belediyesi’nde Bodrum Belediye Başkan Vekili Mustafa Coşkun, Başkan Yardımcısı Ummahan Yurt, Veteriner İşleri Müdürü Serkan Kanik, Özel Kalem Müdürü Serkan Aloğlu ve Bodrum Kent konseyi Hayvanların Yaşam Hakkını Koruma Çalışma Gurubu Sözcüsü İnci Kutay ile bir araya geldiler.

İstanbul’daki evlerinde kedi, köpek ve tavuklarıyla yaşadıklarını belirten ünlü çift, Bodrum’a geldiklerinde de sokak hayvanlarıyla yakından ilgilenirken, Bodrum’da sokak hayvanlarına yönelik gerçekleştirilecek projelere destek vermek istediklerini söylediler.

Satın Alma Sahiplen

Hayvan sevgisiyle bilinen Tatlıtuğ çifti, Bodrum Belediyesi Veteriner İşler Müdürlüğü Turgutreis Rehabilitasyon Merkezi ziyaretini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Talıtuğ, bir köpeği severken çekilen ve #satınalmasahiplenetiketi ile paylaştığı görüntüde, “Hepsi sevgi dolu gözlerle sahiplenmemizi bekliyor”  ifadelerini kullandı.

Hayvan sevgisini, sosyal medyadan yaptığı birçok paylaşımla gösteren Başak Dizer ise, “Ah keşke hepinizi kurtarabilsek. Dünya tatlıları bunlar. Burada olmayı hak etmiyorlar” ifadelerini kullandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu