Çevre

Jandarma ve Gönüllülerden Çevre Temizliği

Orman Yangınlarına Neden Olabilecek Cam Nesneler toplandı

 

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Gököy Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, gönüllülerle iş birliği içinde ormanlık bölgelerde ve kenarlarında temizlik çalışması yaptı.

Bölgemiz yangınlarla boğuşurken bir yandan da yangın riskini azaltmak için çevre temizlikleri yapılıyor. Bodrum’da da jandarma ekipleri ile işletme çalışanları ve duyarlı vatandaşlar, yangın riskine karşı çevre temizliği yaptı.

Gölköy’den temizliğe başlayan jandarma ve vatandaşlar, Cennet Koyu ve Torba Demir mevkisine giden yollardaki cam şişeler ve cam kırıkları başta olmak üzere tüm çöpleri topladılar.

Etkinlikte yaklaşık 300 kişi, ara yollarla birlikte 15 kilometrelik alanı temizledi. Çevre temizliğinde 5 tona yakın çöpün toplandığı bildirildi.

Toplanan çöpler, Bodrum Belediyesince alınarak geri dönüşüm merkezine götürüldü. Çevre temizliği etkinliğinin belirli aralıklarla devam edeceği kaydedildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu