ÇevreGündemManşet

YAĞMUR SONRASI KIYIDA LODOS …

Bodrum-LodosBodrum’da sabah saatlerinde yağan yağmur yerini şiddetli rüzgara bıraktı. Yağmurun ardından denizine akan kirli sular ise deniz rengini kahverengiye bürüdü.

Gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden yağmur yerini şiddetli rüzgara bıraktı. Zaman zaman 50 km hıza ulaşan rüzgar nedeniyle sahil şeritlerinde dev dalgalar oluştu. Deniz kıyısında bulunan işletmelerin ise dalgaları önlemek için kum torbalarıyla tedbir aldığı görüldü. Sabaha kadar aralıklarla devam eden yağmur nedeniyle derelerden akan sular denize ulaştı. Denize akan kirli sular nedeniyle masmavi deniz çamura büründü.

Vatandaşlar denizin bir yanının mavi diğer yanının kahverengi olmasını şaşkınlıkla izledi. Sahil kenarında ki işletmelerde vakit geçiren az sayıda ki turist ise şiddetli rüzgarın oluşturduğu dalgaları ve kahverengiye bürünmüş denizi fotoğraflamayı ihmal etmedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu