GündemManşetTurizm

Doğa ve Eko Turizm Projeleri Hazırlanacak

Vali Orhan Tavlı Başkanlığında Turizm Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

 

Muğla Valisi Orhan Tavlı’ nın başkanlığında Vali Yardımcı Vekili Baha Başçelik, İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl, İl Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin katılımları ile toplantı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıda İl Kültür ve Turizm Müdürü, il müdürlüğünün kurumsal yapısı, işleyişi ve yürüttüğü faaliyetler hakkında Vali Orhan Tavlı’ ya bilgi verdi.

Toplantıda Muğla’nın, kültür, sanat ve turizm değerlerinin korunmasını sağlayarak sürdürülebilir bir şekilde yaşatmak ve tanıtmak, Muğla’nın turizmden alacağı payı artırmak için turizm paydaşları, kalkınma ajansları, odalar ve STK’lar ile koordinasyon içerisinde olarak destek sağlanması konularında çalışmaların yapılması hususunda görüşüldü.

Vali Orhan Tavlı, pandemi süreciyle meydana gelen yeni süreç nedeniyle turizm sektöründe de değişimlerin olduğuna değinerek, yeni projelerin geliştirilmesi, doğa turizmi ve eko turizmin önemine değinerek, İl Müdürlüğü’nün de bu yeni sürece uygun çalışma ve projelerin geliştirilmesi hususunda gerekli talimatları verdi.

windows 10 home lisans

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu