HayatManşet

Roma’da Tanıştılar, Bodrum’da Evlendiler

119 Gün Ayrı Kaldılar

 

Bir şirketin Amerika’ya mühendis olarak atadığı Bodrum’un köklü ailelerinden başarılı mühendis Sevi Gülteş çalışmalarını sürdürdüğü sırada tanıştığı İtalyan damat Angelo Luciani ile Bodrum Club Marma Hotel de rüya gibi bir düğünle hayatını birleştirdi.

Covid-19 dolayısıyla 119 gün ayrı kalan çift, geçen sene yazın Bodrum’da bir araya geldiklerinde İtalyan damat Angelo Luciani, Sevi Gülteş’e evlenme teklif etti.

Düğüne gelinin annesi Nesrin Gülteş, babası Emekli Öğretmen Mustafa Gülteş, kardeşi Bilge Yüksek ve yakın arkadaşları katılırken, damat Angelo Luciani’nin annesi Franca Di Rino, babası Lorenzo Luciani Covid-19 tedbirleri kapsamında İtalya’nın 30 Temmuza kadar turistik gezileri yasaklaması nedeniyle düğüne katılamazken, zoom üzerinden canlı olarak bağlantı yaptılar. Çift damadın yaşadığı İtalya’da da düğün yapacak.

Nikahlarını Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Ummahan Yurt’un kıydığı düğünde “Hiçbir baskı altında kalmadan Sevi Gülteş’i eş olarak kabul ediyor musunuz?” sorusuna damat Türkçe “evet” cevabını verdi.

Damat Angelo Luciani Türk geleneklerine göre evlenmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek,”Türk kültürü muhteşem ve yoğun bir kültür.Biz çok zoru başardık. Buna inandığımız için buradayız. Şu anda çok heyecanlıyım. İstediğim buydu” dedi.

İtalya’ya dil öğrenmeye gitti sırada tanıştıklarını belirten Sevi Gülteş,”Aşkın alevlenmesi Roma’da Colosseum’da oldu. Sonra farlı ülkelerde yaşadığımızdan dolayı kısa bir ayrılık yaşadık. Ancak gitmeden önce onun için çok değerli olan bilekliğini bana verdi. Böylece birbirimize iyice bağlandık. Bu arada birbirimize git-gel yaptık. Geçen sene yazın Bodrum’da evlilik teklif etti. Bodrum’un bizim için çok özel bir yeri var.Türkiye’yi ve rakıyı çok seviyor. Bu yüzden düğünümüzü burada yaptık” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu