GündemKültür SanatManşet

HÜLYA ERSEZGİN’DEN RESİM SERGİSİ

Hulya ErsezginTürkiye’nin değişik il ve ilçelerinden alanında en iyi olan sanatçıları Bodrumlu sanatseverlerle buluşturan HGC Art Gallery Manisa’dan Hülya Ersezgin’i konuk etti. 

Sergiye Bodrumlu kalabalık bir sanatsever topluluğu ile, Manisadan gelen ve tatillerini Bodrumda geçiren Gülnur Erdoğan Talaş, Nurcan Emin Gürakan, Rana Altay, Melahat İnceler de katıldı, 24 Hazirana kadar Pazartesi günleri hariç hergün 13:30-18:00 saatleri arasında Dereköy’deki HGC Art Gallery’de görülebilecek “Kadın ve Doğa” başlıklı sergide Hülya Ersezgin’in 40 eseri bulunuyor.

Pastel ve akrilik teknikleri ile çalışan sanatçının sergideki eserlerinde toprağın kokusunu duyuran toprağı renkleri ile süsleyen kaleleri kokluyorsunuz adeta…  Kadın saklanmış gözeten, gözetleyen, bazen ışığa yönelmiş, bazen karanlığa hüznünü katmış. Bakışlarda hüznü kolayca yakalayıp düşündürüyor. 1953 Bergama doğumlu Hülya Ersezgin 9 Eylül Üniversitesi İzmir Eğitim Enstitüsü Resim bölümü Grafik dalından mezun olduktan sonra çeşitli okullarda resim öğretmenliği yaptı. GESAM üyesidir. Çalışmalarını Manisadaki atölyesinde sürdürmektedir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu