AsayişGündemManşet

Girdikleri Kuyudan Çıkamadılar

Define Ararken Canlarından Oldular

 

Milas ve Söke sınırında yer alan bir noktada, define aramak için kazdıkları kuyuya giren 7 defineciden 2’inin cansız bedenine ulaşıldı. 2 kişinin kuyudan çıkarılması için çalışma devam ediyor. Jandarma ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

Aydın’ın Söke ilçesine bağlı Serçin Mahallesi’nde, Milas’taki Bafa Gölü yakınlarında bulunan Sobran mevkiinde 7 kişiden 2’si iddiaya göre define aramak için daha önce kazdıkları bir kuyuya girdi.

Kuyuya giren iki kişi bir daha dönmeyince dışarıdaki arkadaşları jandarma ve 112 Acil Sağlık ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine jandarma, 112 Acil Sağlık, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Mağarada aşırı derecede metan gazı olduğu için daha donanımlı İzmir AFAD Kimyasal, Biyolojik, Radyasyon ve Nükleer (KBRN) ekibinden yardım istendi.

İzmir’den gelen ekip aya girip içerde kalan şahsı bulmak için çalışma yapması bekleniyor. Olayda hayatını kaybeden Erdinç Yavez ve Ali Uludağ’ın cansız bedeni kuyudan çıkarılarak otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.

LATMOS’TA DEFİNECİ TALANI…

Milas’a bağlı Bafa’da binlerce yıllık tarihi öncesi dönemlere ait kaya resimlerinin bulunduğu Latmos Dağları’nda, tonlarca ağırlıktaki granit bir kaya kütlesini dinamitle patlattığı, hitliyle kırdığı öne sürülen 3 şüpheli, jandarma ekiplerince yakalanmış şüpheliler, daha sonra serbest kalmıştı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu