GündemManşet

BAŞKAN KOCADON’DAN ZİYARET

baskan kocadon evo otomobilciligi ziyaret etti (1)Zaman zaman Bodrum genelindeki esnafları ve işletme sahiplerini yerlerinde ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ilçede faaliyet gösteren Evo Otomobilcilik firmasına da uğrayarak firma yetkilileri ve çalışanlarıyla sohbet etti.

Firma yetkililerinden Bodrum Evo Otomobilcilik Finans Müdürü Zahide Mutlu tarafından karşılanan Başkan Mehmet Kocadon, Bodrum’un Konacık Mahallesi’nde bulunan otomobil mağazasını gezerek yapılan mevcut çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bodrum’daki otomobilcilik sektörünün de değerlendirildiği ziyarette Başkan Kocadon, tüm Evo ailesine işlerinde başarılar diledi.

Başkan Mehmet Kocadon’u Bodrum Belediyesi başkanlık makamında ziyaret ettiklerini belirten Zahide Mutlu, Başkan’ın yapmış olduğu iadeyi ziyaretten ise büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Merkezlerinin İstanbul’da bulunduğunu, Bodrum’da ise şube olarak hizmet verdiklerini aktararak, “Bodrum Belediyesi ve Başkanımız Mehmet Kocadon’un desteğiyle faaliyetlerimizi, hizmetlerimizi ve servisimizin tanıtımını halkımızla buluşturmak istiyoruz.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu