GündemManşetSağlık

Tablo Ürkütücü Hal Almaya Başladı

Giderek Artan Vaka Sayısı Bodrum haritasına Böyle Yansıdı

 

Ülke genelinde artış gösteren koronavirüs vakaları, Hayat Eve Sığar uygulamasının yoğunluk haritasına göre geçtiğimiz haftalara göre Bodrum’da da yükseliş trendinde. Hergün çok sayıda vatandaş, Devlet Hastanesi’ne klinik bulguları nedeniyle Covid-19 testi yaptırmak için gelirken, ilçede yaşayan 73 yaşındaki bir kişinin daha bugün koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Ülke genelinde hızlı bir şekilde artan koronavirüs vakaları, Bodrum’da özellikle merkezi bölgelerde artış eğiliminde. Bodrum Merkezi dışında Bitez, Gümbet ve Konacık Mahallelerindeki yoğunluk çarpıcı şekilde artış gösterdi. Bir süre önce vakaların çok az olduğu Mumcular Mahallesi’nde haritaya göre vaka sayısında artış var.

İlçede bir günde çok sayıda vatandaş covid-19 testi yaptırabilmek için Bodrum Devlet Hastanesi’nin yolunu tutuyor. Dün Devlet Hastanesi’nde test yapılan birimin önünde çok sayıda kişinin test yaptırmak için beklediği görüldü.

Öte yandan Bodrum’da bir inşaat şantiyesinde 20’ye yakın kişide koronavirüs vakasının görülmesi üzerine şantiyede çalışan işçilerin test yaptırmak için hastanelere geldiği öğrenildi.

Covid-19 vakaları artmaya devam ederken buna bağlı olarak ölümler de yaşanıyor. Turgutreis Mahallesi’nde yaşamını sürdürdüğü öğrenilen 73 yaşındaki Ahmet Erbil adlı vatandaş, koronavirüs nedeniyle kaldırıldığı hastanede yaşam savaşını kaybetti. Erbil’in Yukarı Akçaalan Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu