AsayişGündemManşet

Samanlıktan Uyuşturucu Çıktı

Çiftlik Evine Uyuşturucu Baskını

 

Milas’a bağlı Bahçeburun köyünde uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi alınan şahıs ile alakalı yaklaşık olarak 1 haftalık takip sonucu adres ve şahıs açık kimlik bilgileri tespit edildi.

Tespit edilen çiftlik evi öğle saatlerinde uzaktan takibe alındı ve 4 saat sonra şüpheli şahıs ikameti dışında yakalandı. Daha sonra çiftlik evi, bahçesi ve müştemilatında NMAK marifetiyle yapılan adli arama neticesinde;

Samanlıktaki saman balyalarının arasında 12 kavanoz içerisine gizlenmiş yaklaşık yarım kg. Esrar Maddesi, Traktör koltuk yan tarafında poşet içerisinde, 22.16 gr yine esrar maddesi, Müştemilat binasında kavanoz ve kağıtlar içerisinde ayrı ayrı paketlenmiş 20 gr. esrar maddesi, ve Bahçede ekili vaziyette 9 Kök kenevir  ele geçirildi.

Yapılan operasyon sonucunda Y.P. isimli şahıs gözaltına alınarak hakkında TCK 188/3 ve 2313’ten tahkikata başlanıldığı bildirildi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu