GündemHayatManşetSağlık

BACAĞI KIRILAN YAŞLI KADIN SON ANDA FARK EDİLDİ

Milas Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü ilçe genelinde ihtiyaç sahibi 60 kişiye nakit ve erzak yardımı yapıyor. Bir yandan yardımlarını sürdüren vakıf, bir yandan da Yaşlı ve Engelli Evde Bakım Projesi ile yaşlı, engelli vatandaşların ihtiyaçlarını evlerinde karşılıyor.

Geçtiğimiz günlerde Yaşlı ve Engelli Evde Bakım Projesi kapsamında hizmet alan 73 yaşındaki Güllü Turgay’ın İsmet Paşa Mahallesi’nde evine gelen görevliler, evin zilini çalmalarına rağmen kapıyı açan olmaması üzerine şüphelendi.

Dışarıdan “Güllü Nine, iyi misin?” diyerek seslenen görevlilere, Güllü Turgay’ın kısık bir sesle yardım çağrısıyla karşılık vermesi üzerine kapı ittirilerek açıldı ve Turgay’ın yalnız yaşadığı evde düşerek bacağını kırdığı anlaşıldı.

İhbarın ardından eve gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Turgay’ı ilk müdahalenin ardından Milas Devlet Hastanesi’ne getirerek tedavi altına aldı. Sağlık durumu iyi yönde seyreden Turgay’ın tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan Yaşlı ve Engelli Evde Bakım Projesi’nde görev alan görevlilerin ve sağlık ekiplerinin duyarlılığı, dikkati, yardımseverliği, mahalleli tarafından takdirle karşılandı.

Haber: Volkan Yıldız

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu