EğitimGündemManşet

OKULLARA VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK DESTEKLER DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde, pandemi döneminde sürdürülen uzaktan eğitim sistemine katkı sunmak için Bodrum’da ihtiyaç sahibi öğrencilere 400 adet tablet desteğinde bulunan Bodrum Belediyesi, genişletilmiş şekilde pazartesi günü başlayacak olan yüz yüze eğitim öncesinde, Bodrum’da Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okulların tamamına şarjlı dezenfektan cihazı temin etti.

Bodrum Belediyesi öğrencilerin hijyenik ve sağlıklı ortamlarda eğitim alması amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından 50 adet şarjlı dezenfektan cihazı, yarımadada bulunan okullara dağıtılması amacıyla Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi. Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz, “Bu konuda belediyemizin gerçekten çok büyük katkısı oldu. Eğitime verdikleri destek için başkanımıza, başkan yardımcılarımıza çocuklarımız adına minnetlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Bodrum Belediyesi olarak, çocukların daha hijyenik ortamlarda eğitim öğretimlerine devam edebilmesi için ciddi çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz, “Daha önce okullarımızın tamamını dezenfekte etmek maksadıyla personelimizden bir ekip oluşturduk ve gerekli işlemleri rutin olarak gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz hafta içerisinde ihtiyaç sahibi 400 öğrenciye tablet temin ettik. Bakanlık tarafından açıklanan yüz yüze eğitim kararıyla birlikte de hemen okullarımıza dezenfektan cihazlarını temin ettik. Okullarımız kendi personeli ve uygun malzemeyle dezenfektasyon işlemini rahatlıkla yapabilecek. Bundan sonraki süreçte de çocuklarımızın daha sağlıklı eğitimler alabilmesi adına maske, gerekli dezenfekte malzemeleri ve diğer konularda da Bodrum Belediyesi olarak çocuklarımızın yanında olacağız” dedi.

Ayrıca Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü ekipleri, gün içinde Cumhuriyet Ortaokulu ve Atatürk İlkokulu’na dezenfekte cihazlarını bizzat teslim ederek, kullanımı konusunda yetkili kişilere bilgiler verdi. Bu cihazlar sayesinde; sınıflar, sıralar ve koridorlar okul idarelerinin belirlediği program dahilinde kendi personelleri tarafından rahatlıkla dezenfekte edilebilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu