ManşetSpor

Bodrum’da Gol Sesi Çıkmadı

 

Bodrum Futbol Kulübü ligin 29’uncu haftasında konuk olduğu Ankara Keçiörengü’yle 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Rakibimiz iyi savunma yaptı. O savunmayı delemedik. Kazanmamız gereken bir maçtı, önemli bir kayıp. Yolumuza devam ediyoruz, birkaç tane çok kritik maç var” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 29’uncu hafta mücadelesinde Bodrum FK evinde Ankara Keçiörengücü’nü ağırladı. Mücadele öncesi Bodrum FK forması altında 300’üncü maçına çıkan Celal Dumanlı’ya Bodrum FK Yönetim Kurulu Üyesi Aşkın Demir, 300’üncü maç forması hediye etti ve ardından plaket takdim etti. Karşılamanın ilk yarısında her iki takımda girdiği pozisyonlardan yararlanmazken ilk yarı golsüz berabere bitti. Mücadelenin ikinci yarısında gol olmazken maç 0-0 berabere sona erdi. Bu skorla birlikte Bodrum FK haftayı maç fazlasıyla 48 puanla 4’üncü sırada kapattı.

YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Kalan 5 maçta gereken puanları toplamayı hedeflediklerini söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “ Bugün 2 farklı hedefi olan takımların mücadelesiydi. Ligde Play-Off hedefi olan ve düşmeme hedefi olan iki takım karşı karşıya geldi. İyi bir oyun olmadı. Seyircinin olmaması, bence buna çok büyük bir etken. Maçta üçüncü bölgede doğru ayaklarla buluşamadık. Buluşturduğumuzda doğru işleri yapamadık. Son 10 dakika baskıyla birlikte pozisyon bulduk ama yetmedi. Rakibimiz iyi savunma yaptı. O savunmayı delemedik. Kazanmamız gereken bir maçtı, önemli bir kayıp. Yolumuza devam ediyoruz, birkaç tane çok kritik maç var. Bu maçların sonucunda her takım için her şey olabilir. 5 haftada gerekli bütün puanları alıp yarışın içerisinde var olmaya çalışacağız” diye konuştu.

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Tahsin Tam ise, “Bodrumspor gibi güçlü bir takıma karşı bugün deplasmanda aldığımız 1 puan ve vermiş olduğumuz mücadele bizim için çok değerliydi. Ligin son haflarında özellikle ligin alt tarafını ilgilendiren müsabakalarda enteresan skorlar ortaya çıktı, son 6 haftada kartlar yeniden dağıtıldı. O yüzden deplasmanda aldığımız bu puan bizim için gayet iyiydi. Her iki takım için kolay mücadele olmadı, diğer maçlara en iyi şekilde hazırlanıp sezonu rahat bir şekilde bitirmek istiyoruz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu