GündemManşet

BAŞKAN ARAS AKYARLAR SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Akyarlar Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin talep ve şikayetlerini dinleyen Başkan Aras, Akyarlar’da devam eden kanalizasyon hattı çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte üst yapı çalışmalarına başlanacağını söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 2020 Şubat ayı ortalarında yapımına başlanan Turgutreis, Akyarlar ve Gümüşlük çevresi altyapı çalışmalarının ilk noktası olan Akyarlar’da vatandaşla buluşan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, devam eden çalışmalar hakkında bilgi verirken, mahalle sakinlerinin istek, şikayet ve önerilerini dinledi. Muhtarlık binası önündeki meydanda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Akyarlar Mahalle Muhtarı Ali Billor, MUSKİ ile altyapı çalışmalarını yürüten firma yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Vatandaşların, altyapı, kaldırım, pazaryeri, sahil düzenleme, çocuk parkı, su ve temizlik işlerine yönelik soru ve sorunlarını dinleyerek tek tek not alan Başkan Aras, gelen talepleri anında ilgili başkan yardımcıları ve birim amirlerine yönlendirdi. Akyarlar sakinleri, bölgede yapımı sürdürülen altyapı yatırımı nedeniyle yaşadıkları sıkıntıları paylaşırken, yıllar sonra beklenen hizmetin kendilerine ulaşmasından duydukları memnuniyeti de dile getirdiler. Mahalle sakinlerine sabır ve anlayışlarından dolayı teşekkür eden Başkan Aras, bugüne kadar 26 kilometrelik kısmı tamamlanan altyapı çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte Akyarlar, Peksimet, İslamhaneleri, Turgutreis, Bahçelievler, Geriş/Erdemil, Koyunbaba ve Gümüşlük mahallelerinin kanalizasyon hattına kavuşacağını belirtti. “Geçici çözümlerle günü kurtarmak değil, Bodrum’un sorunlarına kalıcı çözümler üretmek istiyoruz” diyen Başkan Aras, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu çalışma tamamlanır tamamlanmaz, hiç vakit kaybetmeden üst yapı faaliyetlerimizi başlatacağız. Her mahallemizin dokusuna uygun örnek projelerimizi hayata geçireceğiz. Yollar, kaldırımlar, Pazar yerleri, çocuk parkları, sahil düzenlemeleri yaparken sizlerin istekleri ve önerileri doğrultusunda hizmet vermeye devam edeceğiz. Örneğin Fenerburnu mevkiinde restoranı da olan bir halk plajını hizmete sunmak için çalışmalarımız sürüyor.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu