AsayişÇevreGündemManşet

İHBARI ALAN EKİPLER 8 DAKİKA SONRA BÖLGEYE ULAŞTI

Çırkan Muhtarı Coşkun Ünlü’nün önceki gün bölgesindeki bir dere yatağında çıkan yangın sonrası sosyal medya hesabından “Sayın Osman Gürün sizi gerçekten tebrik ediyorum bir itfaiye çarşı merkezden çıkan Mahallesi’ne 60 dakikada geliyor alkışlıyorum sizleri yazık…” şeklindeki paylaşımda 60 dakika ifadesinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre, yangın başladıktan ve alevler yayıldıktan sonra 112 Acil Çağrı Merkezine ilk ihbarın saat 16.51’de yapıldığı öğrenildi. 16.53’de Bodrum İtfaiye Grup Amirliğine ulaşan ihbar üzerine saat 16.54’ü gösterdiğinde ilk müdahale aracının istasyondan çıktığı belirtildi. Yangın mahalline ise yoğun trafiğe rağmen ilk aracın 17.02’de ulaşarak söndürme çalışmasına başladığı tespit edildi.

Kısa sürede diğer ekiplerde bölgeye ulaşarak vatandaşlarla birlikte soğutma çalışması yaptılar.

Canla başla mücadele eden itfaiye ekipleri özellikle trafik yoğunluğunda sürücülerin daha duyarlı olması gerektiği vurgulanıyor.

 

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu